O nama

Dobrodošli u priču o jednoj od najpoznatijih slastičarnica u Hrvatskoj. Krenimo na putovanje kroz priču o početku, strastima i osobi koja stoji iza nastanka ovog slatkog kutka. Saznajte kako je sve počelo i što je to što čini ovu slastičarnicu tako posebnom.

Oš kolač

Oš kolač slastičarnica otvorena je u proljeće 2017. kao prva 'artisan' slastičarnica u Splitu. Vlasnica brenda, Tea Mamut, je nakon studija u New Yorku na prestižnom kulinarskom institutu 'The Culinary Institute of America' i radom u svjetkim najboljim restoranima se odlučila vratiti u rodni Split i ostvariti svoj san.


Sa zanimljivim lokalnim nazivima, fokusom na kvaliteti namirnica, ručno rađenim slasticama i puno pažnje posvećeno detaljima kako interijera tako i samih proizvoda, već godinama uveseljava domaće i strane goste. Osim kolača koje se rade za svakodnevu prodaju, Oš kolač se profilirao kao slastičarnica sa visoko kvalitetnim prigodnim tortama i sitnim kolačićima za razne prigode.

os-kolac

Tea Mamut

tea-mamut

Tea Mamut, prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku, svoju je strast prema slasticama pretvorila u posao. Inspirirana tradicijom, ali otvorena za nove ideje, Tea kombinira dobro poznate okuse iz djetinjstva s modernim sastojcima, stvarajući tako jedinstvene slastice koje osvajaju srca domaćih i stranih gostiju.


Kroz svoj rad, Tea nije samo stvorila slastičarnicu, već je postala i simbol kreativnosti i stručnosti u svijetu slastica. Njezin utjecaj proteže se izvan granica Splita, a kolači iz Oš kolača postali su sinonim za sofisticiranost i vrhunski okus.

» Moj hobi postao je moj posao i priznajem da zaista živim i dišem ono što radim. «

os-kolacos-kolacos-kolac
establishment-logo

Informacije

Radno vrijeme
Ponedjeljak: zatvoreno
Utorak-subota: 09:00 - 14:00
Nedjelja: zatvoreno
+385 21 480 444
+385 99 480 4445
info@oskolac.hr

@2024 Oskolac. Sva prava pridržana

Dizajn i razvoj DotYourSpot.com